Wordt het inderdaad een Gouden Jaar voor Westfriesland?

Ondernemend West-Friesland organiseert in samenwerking met Restaurant De Nadorst op dinsdag 12 maart 2019 de opening van het Toeristisch Seizoen in Westfriesland. Ondernemers, politici en bestuurders worden uitgenodigd om te praten over het Gouden Jaar.  Het programma bestaat uit een interactief plenair programma met Stefan Kraft van Ermel (Citymarketeer Hoorn),  Ben Tap (Wethouder Toerisme Hoorn) en een optreden van René Steens van Cabaret Westfries Collectief.

Er gebeurt veel in de regio op het gebied van promotie en destinatiemarketing. Boeken we ook echt resultaat? Op welke manier kunnen initiatieven nog beter op elk aar worden afgestemd? Aan bod komen onder meer de toekomst van de Halve Maen in Hoorn, maar ook de activiteiten rondom de Gouden Eeuw in Westfriesland.

Vertegenwoordigers van musea, horecagelegenheden en overige vrijetijdsorganisaties zijn van harte welkom. Ook andere geïnteresseerden en politici zijn kunnen zich laten horen tijdens deze interessante interactieve sessie. De opening van het Toeristisch Seizoen wordt voor het zevende jaar georganiseerd door Ondernemend West-Friesland. De ontvangst is om 15:30 uur in Restaurant De Nadorst in Westerblokker. Het programma begint om 16:00 uur. We sluiten af met een netwerkborrel tot ongeveer 18:00 uur.

Ik meld me aan voor de Aftrap van het toeristisch seizoen op 12 maart.

Uw naam

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Evt. opmerkingen

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.