Westfriese bedrijven zetten zich op de kaart in SG Newton

Westfriese bedrijven hangen nu in de centrale hal van SG Newton in Hoorn. Een unieke samenwerking tussen deze ondernemende school en OndernemendWestFriesland om te laten zien hoe belangrijk de koppeling tussen onderwijs en bedrijfsleven is. Vlak voor de open dagen zijn de doeken van de eerste elf bedrijven uit de regio opgehangen, waaronder Deen, Rabobank, Van der Laan, Snaas, Oranje Buiten, De Nadorst en Valk Services.

Het idee voor de doeken in de school is bij directeur Marion Winkelhuis ontstaan na eerdere succesvolle samenwerkingen met Rob van Loon en Robert-Jan Knook van OndernemendWestfriesland. In 2018 was er een event met Mr. Frank Visser in de school en 5 maart wordt het Ondernemersdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen georganiseerd in het gebouw.

Winkelhuis zegt dat er op de wanden in de verschillende praktijklokalen van de school nog ruimte is voor zeker 20 doeken van Westfriese bedrijven. “Ik denk dat de Westfriese bedrijven hier moeten hangen omdat hier hun personeel van de toekomst wordt opgeleid”, zegt Winkelhuis.

Andere Westfriese bedrijven die een doek willen kunnen contact opnemen met Robert-Jan Knook via 06-51112471 of door te mailen naar mailto:knook@knook.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.