Verkopen via bol.com!

Verkoop jij momenteel al je eigen producten in een fysieke winkel of via je eigen website maar nog niet op de platformen Bol.com en Amazon? Dan loop je de grootste kans van 2020 mis!

OndernemendWestFriesland organiseert een exclusief kijkje in de keuken van online verkopen. Deze workshop wordt gegeven door de 21-jarige Django die meerdere succesvolle online bedrijven heeft die verkopen op Bol.com en Amazon. Hij begon drie jaar geleden met een eigen website die 3D printers en onderdelen verkocht. Dat liep niet zo goed dus ging Django op zoek naar een andere oplossing om geld te gaan verdienen. Hij sprak met een vriend die knuffeltjes verkocht op Bol.com. Dankzij hem is Django ook begonnen en verkocht hij inmiddels meer dan 1000 verschillende producten via Bol.com. Daarnaast helpt Django tientallen bedrijven om te starten en te groeien met Bol.com. Van scootmobielen tot design vazen. Van Klokken tot Prullenbakken. Drones, camera lenzen, hangmatten voor je nek. Borstkolfen. Noem het maar op en hij heeft het wel verkocht op bol!

Wat je gaat leren in deze workshop:

 • Succesvolle producten verkopen (als je deze nog niet hebt)
 • Markttrends/zoekgedrag
 • Exclusieve software om je concurrenten te volgen (Je kan letterlijk zien hoeveel ze verkopen en wat hun bestsellers zijn!)
 • Logistieke tips voor verzenden (Nooit meer zelf versturen?)
 • Waarom Amazon?
 • Afbeeldingen (Misschien wel het belangrijkste van alles)
 • Copywriting en SEO (Je moet wel gevonden worden natuurlijk….)
 • After marketing / customer journey (De verkoop alleen is niet genoeg)
 • Bijzondere kansen die Bol gratis weg geeft (Dit nog weet niemand)

Voor deze exclusieve workshop zijn maar 40 plekken beschikbaar! Schrijf je dus snel in. Het kost je een middag en 69 euro ex btw. Het levert je echter veel meer op dan je denkt.

  Ik meld me aan voor de workshop online verkopen op 17 maart.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.