Politieke partijen ingedeeld bij stellingen Ondernemersdebat Hoorn         

De politieke partijen die meedoen aan het Ondernemersdebat op 2 maart in Hoorn zijn verdeeld over de vijf stellingen. Elf van de twaalf partijen van de gemeenteraadsverkiezingen hebben zich aangemeld. De onderwerpen voor de stellingen komen van de WBG, HOC, HOF en OSH.

Stelling 1: Westfriese gemeenten moeten woningen en bedrijventerreinen samen uitgeven en de winsten beschikbaar stellen voor collectieve ambities en projecten binnen het Pact.

Fractie Tonnaer, VVD, GroenLinks, CDA, ChristenUnie

Stelling 2: Het realiseren van huisvesting van arbeidsmigranten is zowel de oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt als voor de krapte op de woningmarkt.

Fractie Tonnaer, EénHoorn, GroenLinks, PvdA, D66, Liberaal Hoorn

Stelling 3: De Hoornse politiek moet nauwer samenwerken met het bedrijfsleven zodat ook zij leren hoe ze efficiënter kunnen werken.

CDA, PvdA, D66, Sociaal Hoorn, Hoorn Lokaal, Liberaal Hoorn

Stelling 4: In elk besluit van de raad moeten ook gevolgen voor ondernemers staan.

EénHoorn, VVD, GroenLinks, PvdA, Sociaal Hoorn, ChristenUnie

Stelling 5 :De Carbasiustunnel moet komende raadsperiode worden aangelegd.

Fractie Tonnaer, EénHoorn, VVD, CDA, D66, Hoorn Lokaal

Bij elke stelling schuift ook een vertegenwoordiger van de ondernemers aan. Vanuit de WBG zal dat Hans-Peter Baars zijn. Namens de OSH schuift Rien van Drongelen aan en de HOC/HOF wordt vertegenwoordigd door Pieter Plas.

Het debat begint om 19:30 uur in het gemeentehuis van Hoorn. Verwacht einde van de avond (inclusief afsluitende netwerkborrel) is om 22:00 uur.

Het Ondernemersdebat is ook te volgen via een livestream van onze mediapartner Westfrieslandinbedrijf op https://www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf

Opgeven als bezoeker kan hieronder:

Mocht je het debat willen volgen via de livestream, dan kan dat via onze mediapartner https://www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf

  Ik meld mij aan voor het Ondernemersdebat in Hoorn

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Evt. opmerkingen

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.