Politieke partijen ingedeeld bij stellingen Ondernemersdebat Enkhuizen

De politieke partijen die meedoen aan het Ondernemersdebat op 7 maart in Enkhuizen zijn verdeeld over de vijf stellingen. Negen partijen van de gemeenteraadsverkiezingen hebben zich aangemeld. De onderwerpen voor de stellingen komen van de WBG en van Ondernemers Federatie Enkhuizen.

Stelling 1: Westfriese gemeenten moeten bedrijventerreinen samen uitgeven en de winsten beschikbaar stellen voor collectieve ambities binnen het Pact, waarbij grotere bedrijven voorrang krijgen.

CU-SGP, HEA, D66, VVD, Nieuw Enkhuizen, Piratenpartij

Stelling 2: Het realiseren van huisvesting van arbeidsmigranten is zowel de oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt als voor de krapte op de woningmarkt.

CU-SGP, SP, CDA, PvdA, VVD, Piratenpartij

Stelling 3: Enkhuizen moet van het toerisme af.

SP, HEA, CDA, Enkhuizen Vooruit, PvdA, Nieuw Enkhuizen

Stelling 4: Het Droompark moet van steen worden gebouwd en niet van plastic.

Enkhuizen Vooruit, CU-SGP, D66, PvdA, Nieuw Enkhuizen, Piratenpartij

Stelling 5: Enkhuizen moet uit de SED stappen.

CDA, SP, HEA, Enkhuizen Vooruit, VVD, D66

Bij elke stelling schuift ook een ondernemersvertegenwoordiger aan. Vanuit de WBG is dat Hans-Peter Baars. Thomas de Boer praat mee met stelling 3, bij stelling 4 schuift voorzitter Martijn Bonefaas van Enkhuizen Onderneemt aan en bij stelling 5 ondernemer Wilma Peelen.

Het debat begint om 19:30 uur in De Werf in Enkhuizen (inloop vanaf 19:00 uur) Verwacht einde van de inhoudelijke debatavond is rond 21:45 uur, waarna er een netwerkborrel plaatsvindt.

Het Ondernemersdebat is ook te volgen via een livestream van onze mediapartner Westfrieslandinbedrijf op  https://www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf

Wil je erbij zijn, schrijf je dan nu in!

  Ik meld mij aan voor het Ondernemersdebat in Enkhuizen

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Evt. opmerkingen

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.