Over ons

OndernemendWestFriesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers.

Rob van Loon leidt het bedrijf Events Holland. Hij is als Runner Up winnaar van het Westfries Ondernemersgala 2011 bekend geworden als zakelijk pionier, onbetwiste doorzetter en een netwerker. Rob zit vol originele en creatieve passie en weet deze goed voor het voetlicht te brengen.

Robert-Jan Knook heeft zijn sporen verdiend in de radiowereld. Hij begon als 16-jarige achter de microfoon maar leerde het vak ook achter de schermen in het management van BNR. Robert-Jan is nieuwslezer (ANP) en televisiepresentator (Omroep Flevoland), maar staat ook veel als dagvoorzitter/presentator op het podium.

Comité van Aanbeveling

OndernemendWestFriesland is trots op haar Comité van Aanbeveling. Drie toppers die ons stimuleren, prikkelen en adviseren.

Gert van der Valk
Gert runt sinds 2014 een van de etablissementen van de bekende horecafamilie Van der Valk. Hij was eerder verantwoordelijk voor Hotel van der Valk in Amersfoort. Gert heeft horeca en ondernemen letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen, hij woont nu ook in zijn eigen hotel. OndernemendWestFriesland ziet hij als een onmisbaar platform voor iedereen die iets wil in deze regio.

Margit Nijboer
Margit is zelfstandig ondernemer sinds 1997 en makelaar bij RE/MAX Direct in Hoorn. Ze is geboren en getogen in Arnhem maar woonde ook vele jaren in het buitenland waaronder Curaçao, Aruba en Thailand. Netwerken is de basis van haar ondernemerschap, Margit vindt OndernemendWestFriesland dan ook van toegevoegde waarde voor de Westfriese ondernemer!

Jan-Wolter Bloem
Jan-Wolter is advocaat bij Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam en vervult een aantal commissariaten in West Friesland. Zijn bedrijfsgebied is gericht op West Friesland en de Westfriese ondernemers van wie hij velen tot zijn klant mag rekenen. Het spreekt dan ook voor zich dat hij zich heeft aangesloten bij OndernemendWestfriesland, het platform bij uitstek voor Westfriese ondernemers om ideeën uit te wisselen en elkaar te versterken.