Ondernemerskansen in 2017

September, dus tijd voor Prinsjesdag met de plannen voor 2017! Welke gevolgen hebben de plannen die in het koffertje van minister Dijsselbloem zitten voor u als ondernemer? Hoe zit het met alle wijzigingen omtrent pensioen? Naar schatting moeten 150.000 DGA’s hun directiepensioen de komende 3 jaar aanpassen. Hoe kunt u als ondernemer (DGA of niet) daarnaast zo slim mogelijk voorzien in (alternatieve) opbouw van uw pensioen? En waar kun je het beste ondernemen volgend jaar? Wordt het niet eens tijd om rond te kijken naar een andere locatie.

Afbeeldingsresultaat voor geld

 

In Ondernemerskansen 2017 zetten fiscalist Sietze Alkema en pensioen-deskundige Casper Müller van Omnyacc Accountants alles omtrent de Miljoenennota en de pensioenuitdagingen op een rij. En Peter Langenberg, directeur van Terra Marique, laat je kennismaken met Holenkwartier: hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn, op de plek van de voormalige Philipsfabriek. Ondernemen in Holenkwartier is ondernemen in een uniek en dynamisch gebied. De presentatie van deze middag is in handen van Robert-Jan Knook (ANP/BNR), die zorgt dat al uw vragen aan bod komen.

1_20160410_entreeplein_B, met text_1000x800

 

Ondernemerskansen 2017 wordt gehouden op 27 september 2016 bij Oranje Buiten, Schelphoek 4 in Hoorn. De inloop is vanaf 15:30 uur en om 16:00 uur start het programma. We sluiten zoals altijd af met een informele netwerkborrel. Een interactieve en informatieve bijeenkomst in samenwerking met Omnyacc Accountants en Terra Marique. KLIK HIER en meld je aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.