Ondernemersdebat PS Verkiezingen 2019

Amsterdam first, Westfriesland second

Op 5 maart 2019 is het Ondernemersdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019 onder de titel Amsterdam first, Westfriesland second. Dit debat vindt plaats op Sg Newton in Hoorn en wordt georganiseerd door Westfriese Bedrijvengroep, Ondernemend West-Friesland, Ondernemers Club Westfriesland en het Pact van Westfriesland, het samenwerkingsverband van de 7 gemeenten in de regio.

Lijsttrekkers

Lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in Noord-Holland gaan met ondernemers en met elkaar in debat over vier onderwerpen die in de regio Westfriesland actueel zijn: arbeidsmarkt, woningbouw, bereikbaarheid, en toerisme. Dat doen ze onder leiding van debatleider Robert-Jan Knook (ANP/BNR).

De lijsttrekkers presenteren zich in korte filmpjes die in aanloop naar het Ondernemersdebat worden verspreid via sociale media, de regionale nieuwssite Westfrieslandinbedrijf en via diverse nieuwsbrieven.

Aanmelden

Het Ondernemersdebat is dinsdag 5 maart 2019 bij Sg Newton, Dampten 22, in Hoorn. Het begint om 19:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Westfriese ondernemers, ondernemende Westfriezen en politieke vertegenwoordigers melden zich hier aan.

Ik meld mij aan voor het Ondernemersdebat op 5 maart

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw functie

Uw bedrijfsnaam

Adres

Plaats

Eventuele opmerkingen

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Toegang is gratis maar aanmelden noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.