Nieuw onafhankelijk platform voor ondernemers

Ondernemers Robert-Jan Knook en Rob van Loon lanceren voor de regio OndernemendWestFriesland, een nieuw onafhankelijk platform voor ondernemers en ondernemende mensen. Met dit platform willen Knook en Van Loon andere ondernemers inspireren en uitdagen om kennis met elkaar te delen, zodat iedereen ook in het nieuwe jaar verder kan groeien. Hiervoor stellen zij een kwalitatief hoogwaardig netwerk beschikbaar en worden meerdere keren per jaar inhoudelijk gedreven business events georganiseerd.

Logische stap

OndernemendWestFriesland begon in 2012 als Hoorn Business Events. Initiatiefnemers Knook en Van Loon zien het nieuwe platform als een logische volgende stap in hun ondernemersavontuur. “We zien dat ondernemers en politiek elkaar steeds vaker vinden op regionaal niveau”, zegt Van Loon. Knook voegt daaraan toe dat de successen van de eerder georganiseerde business events in Hoorn nu ook in de regio uitgedragen kunnen worden.

Comité van Aanbeveling

Met dit nieuwe platform is ook een nieuw Comité van Aanbeveling samengesteld. Dat bestaat uit Gert van der Valk van het gelijknamige hotel in Hoorn, makelaar Margit Nijboer van RE/MAX Direct en Jan Wolter Bloem, advocaat.