Mr. Frank Visser bemiddelt in conflict docenten

Arbeidsrecht met Mr. Frank Visser en Mr. Jan-Wolter Bloem

Mr. Frank Visser doet 18 april uitspraak over een spraakmakende hypothetische case. Hierin loopt een conflict tussen twee docenten hoog op. Het verhaal gaat gepaard met diefstal en er vloeit zelfs bloed! Aan Mr. Frank Visser de taak om hier uitspraak over te doen.

Aan de hand van korte filmpjes wordt de hypothetische case uitgelegd door mr. Jan-Wolter Bloem, advocaat van Duijn Bloem Voss Advocaten uit Zaandam. Op de Facebookpagina van Ondernemend West-Friesland staat een teaser van de case. SG Newton werkte mee aan de filmpjes en heeft de school ook beschikbaar gesteld als locatie voor de hoorzitting. Ondernemend West-Friesland werkt voor dit event verder samen met de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC).

Aanmelden
Mr. Frank Visser en mr. Jan Wolter Bloem komen op woensdag 18 april naar SG Newton, Dampten 22, in Hoorn. Ontvangst is vanaf 19.00 uur, het programma start om 19:30 uur. West-Friese ondernemers en ondernemende West-Friezen melden zich hier aan. HOC-leden krijgen 50% korting via de website van HOC

Ondernemend West-Friesland
Ondernemend West-Friesland is het platform voor ondernemende West-Friezen. Ondernemers Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (Events Holland) geloven dat het delen van kennis ondernemers sterker maakt. Vanuit dit concept organiseren zij regelmatig netwerkevents met interessante sprekers.

HOC
De Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) brengt ondernemers bij elkaar. Niet door een vaste agenda, vaste regels en vaste patronen. Wel door altijd te blijven kijken en luisteren naar wat Hoornse ondernemers bezighoudt. De HOC komt ook op voor de belangen van haar ondernemers richting gemeente.

SG Newton
SG Newton, locatie van het Atlas College, biedt voortgezet onderwijs voor mavo en vmbo in Hoorn. Een ondernemende, betrokken school voor nieuwsgierige leerlingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.