& more

De expertise en ervaring van Rob van Loon en Robert-Jan Knook zet Ondernemend West-Friesland graag in voor jouw onderneming. Loop je tegen vragen aan, wil je weten of je businessplan op orde is, of hebben jij of jouw medewerkers behoefte aan training om je organisatie beter voor het voetlicht te brengen? Ondernemend West-Friesland biedt more!

Masterclass Presenteren
Leer de techniek van het spreken en wordt zenuwen de baas. In deze interactieve training krijg je van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) tips, tools en tricks aangereikt om een goede presentatie te houden. Of je nu een speech gaat houden of een sollicitatiegesprek moet voeren. Een must voor mensen die niet comfortabel voor een groep staan en hun boodschap duidelijk en dynamisch over willen brengen.

Ik wil meer weten

Mediatraining
Leer wat je wel of juist niet moet zeggen wanneer je overvallen wordt door de media of gevraagd wordt om nieuws toe te lichten. Een praktijkgerichte training waarin Robert-Jan Knook je inzicht geeft in de werkwijze van verslaggevers en je leert hoe je jezelf en je bedrijf het beste kunt vertegenwoordigen. Ideaal voor iedereen die professioneel over wil komen in de media.

Ik wil meer weten

Workshop Hoe word ik nieuws?
Hoe verkoop je een verhaal en hoe profiteer je van de pers? Knook laat je kennis maken met de macht en kracht van de media en vertelt hoe je kansen kunt creëren op gratis media-aandacht. Je leert wat nieuws is en wat nieuws kan worden en krijgt tips om je imago te verbeteren en naamsbekendheid te vergroten. Een waardevolle workshop voor wie meer exposure wenst.

Ik wil meer weten

Presentatie Customer Journey
Wat kun je als ondernemer doen om te zorgen dat je goed wordt gevonden, met name online? Hoe kun je je voorbereiden op de hedendaagse behoeftes van de consument? Ben je je voldoende bewust van het succes van je website, of meet je te weinig?  Rob van Loon neemt u mee op een reis door het brein van de klant om uzelf sterker en slimmer te maken in de digitale communicatie.

Ik wil meer weten

Teambuilding 
Als ondernemer is het je veel waard dat je medewerkers gezond en gelukkig werken. Een goede manier om dit te bevorderen is om met regelmaat te zorgen dat de medewerkers er ‘even uit kunnen’. Heeft u moeite om de medewerkers zich bewust te laten zijn van de collectieve doelstelling van het bedrijf? Een gelukkig team met collega’s die zich prettig voelen met elkaar, is waardevol. Rob van Loon begeleidt u graag bij het vinden van de juiste activiteit bij de juiste doelstelling.

Ik wil meer weten

Een extra brein voor je business
Als ondernemer of manager loop je elke dag tegen vragen aan waar je snel een goed antwoord op wenst. Bijvoorbeeld of je businessplan wel in orde is, of je die investering wel of niet moet doen of hoe je samenwerking in je sector realiseert. Het Q&A LAB geeft in slechts 2,5 uur antwoord op al je vragen. Een extra brein voor je business dat er via een unieke methode voor zorgt dat je snel door kunt met ondernemen.

Q&A LAB is inzetbaar bij grote en kleine vraagstukken. Kortom, bij alle vraagstukken die om oplossingen vragen. Als flexibel inzetbaar klankbord is Q&A LAB een professionele sparring partner voor ondernemers. Een ‘business buddy’ achter de schermen waarmee je vertrouwelijk kunt praten over ontwikkelingen en onzekerheden. Door in een open en eerlijke context het gesprek aan te gaan, nieuwe inzichten te krijgen en zo moeilijkheden om te buigen naar mogelijkheden.

In overleg met de opdrachtgever creëert Q&A LAB een denktank om jouw vraagstuk. Een groep van acht betrokken personen die hun sporen hebben verdiend. Professionals die goed logisch kunnen nadenken en de juiste vragen weten te formuleren, zodat je snel een antwoord krijgt op zaken waar je mee worstelt. Afhankelijk van de vraagstelling komen deze kritische meedenkers uit je eigen netwerk, ons netwerk of een combinatie van beide.

Als aanvrager leg jij je ‘casus’ aan de groep voor, waarna jouw vraagstelling in een strak geregisseerde structuur wordt geanalyseerd en inhoudelijk tot op de bodem wordt besproken. Met als opbrengst optimale oplossingen die niet alleen ‘to the point’ zijn, maar ook direct toepasbaar. Een resultaat met aantoonbaar rendement.

Ik wil meer weten