Kees Teer van Corendon over zijn droomhotel

Topman Kees Teer van Corendon is 5 juni 2015 te gast in de eerste aflevering van het tv-programma College Tour West-Friesland. In een exclusieve setting komt de Managing Director Europe van Corendon Hotels & Resorts vertellen hoe hij samen met eigenaar Atilay Uslu een oud kantoorgebouw in Amsterdam omtoverde tot droomhotel. Een spannend proces dat ook in beeld is gebracht door RTL.

Teer komt vertellen hoe het is om in twee totaal verschillende culturen zaken te doen, de Turkse en de Nederlandse. “Het begint al bij duidelijke communicatie en goede vertalingen”, zegt Teer in het RTL programma Van Luchtkasteel tot Droomhotel. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij de topman van Corendon. Presentator Robert-Jan Knook vraagt hem hoe hij dat doet. En natuurlijk komt het pronkstuk van het hotel aan bod, de hotelsuite met de cockpit van een Boeing.

Het programma College Tour West-Friesland begint 5 juni om 15.30 uur in de showroom van Toyota Botman aan de Marowijne 31, 1689 AR in Zwaag. Na de opname van het tv-programma is er een netwerkborrel.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. De toegang is 29,- euro ex btw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.