Jonge ondernemers doen boekje open over succes

Dat de regio West-Friesland ondernemend is, is bij iedereen bekend. Maar dat ondernemerschap bij sommigen op wel erg jonge leeftijd in het bloed zit, is een geweldige basis voor de toekomst van de regio. Twee jonge ondernemers delen graag hun ervaringen en inspirerende verhalen. Dinsdag 17 september 2019 komen Django de Vreng en Joost de Jong, twee jonge West-Friese ondernemers, hun ervaringen en passie delen. Tevens vindt de boekpresentatie plaats van het eerste Engelstalige praktisch werkboek van Rob van Loon, genaamd “The Journey to Young Entrepreneurship”.  Het delen van kennis, mindset en ervaringen staan centraal tijdens deze inspirerende namiddag!

Bibliotheek Hoorn is gastheer van het evenement. Op de Wisselstraat in de binnenstad van Hoorn gaat Robert-Jan Knook (ANP/BNR) in gesprek met Django de Vreng en Joost de Jong, twee gepassioneerde jonge ondernemers uit West-Friesland. Ook Rob van Loon komt ruimschoots aan het woord over waarom hij het boek ‘The Journey to young Entrepreneurship” heeft geschreven. Hij vertelt over zijn drijfveren en ook over wat hij wil bereiken met het uitbrengen van zijn boek.

Rob van Loon lanceert tijdens dit evenement zijn boek. Velen hadden niet verwacht dat Van Loon een boek zou schrijven. Toch bewees hij het tegendeel. Van Loon: “Ik merk dat mijn omgeving verrast was. Maar toch, ik ben reeds sinds enkele jaren actief in educatie en het coachen van jonge talenten. Daar krijg ik energie van. Ik wilde
mijn kennis, ervaring en visie graag op papier zetten omdat ik vind dat veel jong-volwassenen en studenten meer uit kracht mogen denken en leven dan uit angst.” Hij vervolgt:  “Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen op jonge leeftijd in hun kracht te zetten. Iedereen die mijn boek leest, zal na het lezen met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid een keuze kunnen maken over of het ondernemerschap iets is of niet.”

Gratis toegankelijk
Het evenement is gratis toegankelijk. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is wel noodzakelijk gezien de beperkte capaciteit van de Bibliotheek Hoorn.  Ontvangst is met koffie en thee vanaf 15:30 uur, 16:00 uur is aanvang evenement. Afsluitende borrel tot 17:45 uur.


  Ik meld me aan voor de workshop online verkopen op 17 maart.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.