Hoe gastvrij ben jij als ondernemer?

Met gastvrijheid in zaken heeft iedereen die werkt met klanten en/of collega’s regelmatig te maken. Daarom vinden we het belangrijk hier een aparte workshop op inschrijving voor te organiseren. In opdracht van Gemeente Hoorn hebben we onlangs twee workshops mogen geven over gastvrijheid in zaken. Totaal meer dan 75 deelnemers werden geïnspireerd door Robert-Jan Knook en Rob van Loon. Vanwege het grote succes en de vraag naar meer, hebben we besloten deze workshop gastvrijheid in zaken nogmaals aan te bieden. Op maandag 20 april vanaf 1530 uur tot 1800 uur is in De Hartelijke Huiskamer in Zwaag ruimte voor maximaal 40 deelnemers.

Tijdens de interactieve workshop komen op een speelse en interactieve manier onderwerpen op het gebied van gastvrijheid aan bod. Denk aan de klantenreis, gastvrij aanbod van producten of diensten, zelfverzekerd communiceren naar klanten en collega’s, non-verbale communicatie, on- en offline promotie, meer verkopen door service, omgaan met (negatieve) reacties van klanten en collega’s, en de invloed van uw gebruik van sociale media op uw imago.

De workshop wordt afgesloten met een netwerkborrel. Schrijf je snel in want dit mag je niet missen! Eenmalige investering is 39 euro ex btw.

Workshop

  Ik meld me aan voor de workshop gastvrijheid in zaken.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.