Hét verhaal van het fluitschip in Hoorn

Het verhaal van het bouwen van het fluitschip van plastic aan de kust van Hoorn is een spannend jongensboek. Op 29 oktober aanstaande krijgt iedereen die dat wil een uniek kijkje in de plannen van bedenker Edwin ter Velde. Met dit duurzame project wordt de regio West-Friesland nog meer op de kaart gezet.

De inspiratiemiddag is vrij toegankelijk maar we vragen wel om je hieronder aan te melden gezien de beperkte capaciteit!

Ook vertelt Pieter Ursem van autobedrijf Peter Ursem over het repareren van accu’s van elektrische en hybride auto’s. In één van de weinige Accu Repair Centers in Europa, waar dit event ook wordt georganiseerd, verlengt Pieter Ursem het leven van de accu en dat komt weer ten goede aan het milieu. Zijn bedrijf heeft het officiële Erkend Duurzaam Certificaat ontvangen.

En we laten ons inspireren door Monique Ansink, eigenaresse en directrice van Excellent Products in Hoorn. Zij onderneemt met als hoofddoelstelling om de wereld een stukje beter te maken. Dit doet ze door zichzelf doelen te stellen, waarbij ze 70 % van haar werknemersposities aan vrouwen toebedeelt.

Presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) leidt de middag en zal een interactieve sessie beleven met de drie gasten. Ook is er de mogelijkheid om als bezoeker vragen te stellen. Uiteraard wordt het event afgesloten met een duurzame borrel, die wordt aangeboden door Autobedrijf Peter Ursem.

  Ik meld me aan voor Duurzame Dinsdag op 29 oktober.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.