Het Grote Westfriesland Debat 2023

De Westfriese Bedrijvengroep, Pact van Westfriesland en Ondernemend West-Friesland organiseren dinsdagavond 7 maart 2023 Het Grote Westfriesland Debat in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen. Het debat is een belangrijk podium voor politici, ondernemers en andere betrokkenen om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van onze regio. Er worden zeker honderd belangstellenden verwacht.

Niet alleen de zeven Westfriese gemeenten betrekken we bij de organisatie van het debat, maar ook rekenen we net als de vorige keer op steun van de verschillende ondernemersclubs in onze regio. Het is immers van belang dat iedereen in de regio de kans krijgt om de voor hen belangrijke onderwerpen te kunnen bespreken met de politiek. Daarnaast vragen we elke club een bijdrage van 250 euro voor het faciliteren van het debat.

Het debat wordt georganiseerd door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (SmartKickstart) namens OWF, in samenwerking met het Pact van Westfriesland en de WBG. Het debat zal plaatsvinden op het Martinus College in Grootebroek en begint om 19.30 uur. Vrije inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur.

Ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden die bij het debat aanwezig willen zijn om met de politieke vertegenwoordigers in gesprek te gaan, kunnen zich aanmelden als bezoeker (kosteloos entree) via de website van Ondernemend West-Friesland.

Tijdens het debat zullen regionale stellingen, samengesteld door de lokale clubs en partners, de basis vormen. Er zijn verschillende debatrondes waarbij de deelnemende politieke partijen aan bod komen om de politieke degens te kruisen. Ook zal er per thema een expert aan tafel staan in het debat om de discussie nog meer kracht bij te zetten.

  Ik meld mij aan voor het debat op 7 maart

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw functie

  Uw bedrijfsnaam

  Adres

  Plaats

  Eventuele opmerkingen

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.