Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zo vader, zo zoon

27 oktober 2016 @ 16:00 - 18:00

€29

Familiebedrijven worden vaak gezien als motor van de economie, hebben over het algemeen de crisis goed doorstaan en durven meer te investeren. Toch hebben ze ook specifieke problemen die andere bedrijven niet kennen. Zo is opvolging vaak een probleem waardoor uitsterving dreigt.

In Zo vader, zo zoon praat presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) met een vader en een zoon van drie familiebedrijven over hun visie op de Nederlandse markt en de kansen die zij zien. Ook komt de samenwerking binnen de familie aan bod. Hoe ga je om met het spanningsveld tussen privé en zakelijk en in hoeverre laten vader en zoon elkaar vrij om besluiten te nemen?

Aan tafel Gert-Jan en Gert Van der Valk van het gelijknamige familiebedrijf. Vader en zoon komen vertellen over de enorme groei van hun bedrijf. Ook Louis en Colin Van der Laan van één van de grotere installatiebedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring leveren zij met ongeveer 100 mensen ‘meer dan techniek’. En Steef en Jeroen Stumpel van de gelijknamige keten van kantoorboekhandels. Zij groeien in een markt waar we steeds meer bestellen via internet.

Zo vader, zo zoon wordt gehouden op 27 oktober 2016 in het bedrijf van de familie Van der Laan aan de Oostergouw 2, 1689 AH in Zwaag en begint om 16:00 uur. We sluiten zoals altijd af met een informele netwerkborrel.

KLIK HIER en meld je aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2016
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€29

Locatie

Van der Laan
Oostergouw 2
Zwaag, 1689 AH
+ Google Maps