Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Opening Toeristisch Seizoen Westfriesland

12 maart 2019 @ 15:30 - 18:00

Gratis

Wordt het inderdaad een Gouden Jaar voor Westfriesland?
Opening toeristisch seizoen 2019

Ondernemend West-Friesland organiseert in samenwerking met Restaurant De Nadorst op dinsdag 12 maart 2019 de opening van het Toeristisch Seizoen in Westfriesland. Ondernemers, politici en bestuurders worden uitgenodigd om te praten over het Gouden Jaar.  Het programma bestaat uit een interactief plenair programma met Stefan Kraft van Ermel (Citymarketeer Hoorn),  Ben Tap (Wethouder Toerisme Hoorn) en een optreden van René Steens van Cabaret Westfries Collectief.

Er gebeurt veel in de regio op het gebied van promotie en destinatiemarketing. Boeken we ook echt resultaat? Op welke manier kunnen initiatieven nog beter op elk aar worden afgestemd? Aan bod komen onder meer de toekomst van de Halve Maen in Hoorn, maar ook de activiteiten rondom de Gouden Eeuw in Westfriesland.

Vertegenwoordigers van musea, horecagelegenheden en overige vrijetijdsorganisaties zijn van harte welkom. Ook andere geïnteresseerden en politici zijn kunnen zich laten horen tijdens deze interessante interactieve sessie. De opening van het Toeristisch Seizoen wordt voor het zevende jaar georganiseerd door Ondernemend West-Friesland. De ontvangst is om 15:30 uur in Restaurant De Nadorst in Westerblokker. Het programma begint om 16:00 uur. We sluiten af met een netwerkborrel tot ongeveer 18:00 uur.

U kunt zich hieronder kosteloos aanmelden.

  Ik meld me aan voor de Aftrap van het toeristisch seizoen op 12 maart.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Gegevens

  Datum:
  12 maart 2019
  Tijd:
  15:30 - 18:00
  Kosten:
  Gratis

  Locatie

  Restaurant De Nadorst Westerblokker
  Westerblokker 171
  Westerblokker, 1695AE
  + Google Maps
  Website:
  https://www.nadorst.nl/