Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemersdebat PS Verkiezingen 2019

5 maart 2019 @ 19:30 - 21:30

Amsterdam first, Westfriesland second

Op 5 maart 2019 is het Ondernemersdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart 2019 onder de titel Amsterdam first, Westfriesland second. Dit debat vindt plaats op Sg Newton in Hoorn en wordt georganiseerd door Westfriese Bedrijvengroep, Ondernemend West-Friesland, Ondernemers Club Westfriesland en het Pact van Westfriesland, het samenwerkingsverband van de 7 gemeenten in de regio. Rabobank en Zeeman Makelaars maken dit debat financieel mede mogelijk.

Lijsttrekkers

Lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen in Noord-Holland gaan met ondernemers en met elkaar in debat over vijf onderwerpen die in de regio Westfriesland actueel zijn: arbeidsmarkt, woningbouw, bereikbaarheid en toerisme. Dat doen ze onder leiding van debatleider Robert-Jan Knook (ANP/BNR).

Filmpjes

De lijsttrekkers presenteren zich in korte filmpjes die in aanloop naar het Ondernemersdebat worden verspreid via sociale media, de regionale nieuwssite Westfrieslandinbedrijf en via diverse nieuwsbrieven.

Aanmelden

Het Ondernemersdebat is dinsdag 5 maart 2019 bij Sg Newton, Dampten 22, in Hoorn. Het begint om 19:30 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Westfriese ondernemers, ondernemende Westfriezen en politieke vertegenwoordigers melden zich hier aan.

Ik meld mij aan voor het Ondernemersdebat op 5 maart

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw functie

Uw bedrijfsnaam

Adres

Plaats

Eventuele opmerkingen

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Toegang is gratis maar aanmelden noodzakelijk.

Gegevens

Datum:
5 maart 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

SG Newton
Dampten 22
Hoorn, Noord-Holland 1624 NR Nederland
+ Google Maps
Website:
http://newton.atlascollege.nl/

Organisator

Ondernemend West-Friesland
Telefoon:
0229 - 216 527
E-mail:
welkom@ondernemendwestfriesland.nl