Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Jonge ondernemers in West-Friesland

17 september 2019 @ 16:00 - 17:30

Gratis

Dat West-Friesland veel jong talent herbergt, is alom bekend. Maar hoe doen die jonge ondernemers het? En hoe houden ze het vol?

We interviewen twee jonge ondernemers (Django de Vreng en Joost de Jong) die reeds ondernemer zijn geworden op zeer jonge leeftijd. Tevens presenteert Rob van Loon zijn eerste boek, over Jong Ondernemen. Hoofdonderwerp is de passie die jonge mensen hebben voor het ondernemerschap en de uitdagingen waar mensen tegen aan lopen tijdens het opzetten van hun eigen bedrijf op jonge leeftijd.

Django de Vreng
Django heeft twee jaar geleden meegedaan aan het programma ‘Zomerondernemer”. Hierbij kregen studenten voortgezet onderwijs de kans om in de zomervakantie part-time aan de slag te gaan met het opbouwen van hun eigen bedrijf. Django is momenteel succesvol actief in de online business, onder andere met verkoop van artikelen op bol.com. Hoe is Django geinspireerd geraakt en wat heeft hem de stap doen maken tot ondernemer die hij nu is? Hoe ziet Django zijn toekomst? Wat kan Django jongeren adviseren die twijfelen over ondernemerschap?

Joost de Jong / Mr. Tulip

Joost is als derde generatie van de familie De Jong die actief is in het boerenbedrijf. Hij heeft werkervaring opgedaan in binnen- en buitenland en is daar geïnspireerd geraakt om ook iets te gaan doen met toerisme. Hij is zichzelf gaan ‘branden’ tot Mr Tulip. Met deze naam profileert hij zich voor met name buitenlandse toeristengezelschappen. Hij heeft samen met zijn familieleden tours door het boerenbedrijf, waarbij het proces van bol tot tulp wordt getoond. In 2019 heeft Joost vele honderden gasten uit alle hoeken van de wereld mogen ontvangen. Welke toekomstvisie heeft Joost op zijn bedrijf en hoe ziet hij zijn eigen persoonlijke toekomst ambitie?

Lancering boek The journey to Young Entrepreneurship
Rob lanceert zijn boek The journey to Young Entrepreneurship. Hij vertelt over het hoe en waarom van het schrijven van zijn eerste boek. Ook licht hij de doelen toe die hij heeft gesteld bij het lanceren van zijn boek. Hij heeft een jaar lang in stilte gewerkt aan het Engelstalige praktische werkboek, gericht op ambitieuze  jong volwassenen en studenten. Het boekt helpt mensen die nadenken over hun toekomst maar niet weten of en op welke manier zij hun ambitie kunnen waarmaken. Rob heeft tot doel om de lezer van zijn boek sterker te maken en meer duidelijkheid te geven over talenten, ambitie en focus en ambitie.

Het boek wordt tijdens het evenement tevens verkocht voor € 15,00 per stuk (a contant en gepast betalen of op rekening mee te nemen).

 

 

 

  Ik meld me aan voor de workshop online verkopen op 17 maart.

  Uw naam

  Uw bedrijfsnaam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Evt. opmerkingen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Gegevens

  Datum:
  17 september 2019
  Tijd:
  16:00 - 17:30
  Kosten:
  Gratis

  Organisator

  Ondernemend West-Friesland
  Telefoon:
  0229 - 216 527
  E-mail:
  welkom@ondernemendwestfriesland.nl

  Locatie

  Bibliotheek Hoorn
  Wisselstraat 8
  Hoorn, Noord-Holland 1621 JT Nederland
  + Google Maps
  Website:
  bibliotheekhoorn.nl