Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Mr. Frank Visser komt naar Hoorn

18 april 2018 @ 19:30 - 22:00

€ 39

Mr. Frank Visser komt naar Hoorn

Ondernemend West-Friesland en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) gaan samenwerken en halen Mr. Frank Visser naar Hoorn! Beide ondernemersclubs vinden het een logische stap om bij dit event de handen ineen te slaan. Mr. Frank Visser is bekend van tv-programma’s als ‘De Rijdende Rechter’ en ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’. Visser neemt samen met Mr. Jan-Wolter Bloem (Duijn Bloem Voss Advocaten) een pittige case onder de loep.

Mr. Frank Visser doet meestal uitspraak over een spraakmakende case waar vaak ruziënde buren bij betrokken zijn. Wie staan er deze case centraal? Rob van Loon van Ondernemend West-Friesland: “Voor dit event maken we gebruik van een hypothetische case. De case beelden we uit door middel van korte video’s die we samen met leerlingen van SG Newton maken.” SG Newton in Hoorn is tevens de locatie van het event. “De school wordt ook nauw betrokken bij de organisatie van het event”, zegt Van Loon.

Smullen
Het wordt een pittige case, kunnen jullie alvast een tipje van de sluier oplichten? Presentator Robert-Jan Knook van Ondernemend West-Friesland: “Het wordt in ieder geval een case waarin veel onderdelen zitten die ondernemers herkennen. Conflicten tussen medewerkers, bedrijfsongeval, diefstal en ontslag komen allemaal voorbij. Smullen voor de aanwezigen, en ze steken er tegelijkertijd iets van op. Tussendoor zal Mr. Bloem namelijk ingaan op de verschillende onderdelen en deze vanuit een juridisch kader uitleggen. Daarnaast geeft hij ondernemers praktische tips hoe ze met de verschillende onderwerpen kunnen omgaan.”

Ondernemend West-Friesland organiseert dit event in samenwerking met de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC).

Mr. Frank Visser komt naar Hoorn is mede mogelijk gemaakt door: 

 

 

 

 

 

  Ik meld mij aan voor het event met Mr. Frank Visser en Mr. Jan Wolter Bloem op 18 april

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw functie

  Uw bedrijfsnaam

  Adres

  Plaats

  Eventuele opmerkingen

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]

  Gegevens

  Datum:
  18 april 2018
  Tijd:
  19:30 - 22:00
  Kosten:
  € 39
  Evenement Tags:
  , , , , , ,

  Locatie

  SG Newton
  Dampten 22
  Hoorn, Noord-Holland 1624 NR Nederland
  + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.