Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De VAR verdwijnt, wat nu?

12 april 2016 @ 15:30 - 18:00

€15

Zzp’ers en opdrachtgevers die werken met een VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) krijgen op korte termijn te maken met veranderingen. Per 1 mei 2016 vervalt de VAR en gaat de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) in. Wat betekent dit precies? Wat moet je als zzp’er en opdrachtgever doen? Of wat moet je juist niet doen?

Afbeeldingsresultaat voor wet dba

OndernemendWestFriesland, Startwijzer, Omnyacc Accountants en Rentree hebben de handen ineen geslagen en organiseren 12 april a.s. een seminar over het verdwijnen van de VAR. Tijdens dit seminar wordt onder meer gesproken over de praktische gevolgen voor de zzp’er en de opdrachtgever/ondernemer. Is er maar één modelovereenkomst of zijn er meer? Ook de transitiefase komt uitgebreid aan bod.

Het seminar begint met een toelichting van accountant Gerard de Graaf (Omnyacc Accountants), advocaat arbeidsrecht Bert Butter (Butter advocaat/mediator/coach) en fiscalist Marco Bakker (Omnyacc Accountants). Daarna krijgen deelnemers de mogelijkheid om plenair hun specifieke vraag op tafel te leggen bij de aanwezige deskundigen. De presentatie is in handen van Robert-Jan Knook (ANP/BNR). We sluiten het seminar af met een verbindingsborrel, goed om je netwerk nog verder uit te breiden!

Het VAR-seminar is op dinsdag 12 april a.s. in Oranje Buiten, Schelphoek 4 in Hoorn. Inloop vanaf 15:30 uur, het programma start om 16:00 uur en is om 18:15 uur afgelopen.

Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. Je betaalt eenmalig 15 euro ex btw. Dit is inclusief de verbindingsborrel.

Oranje Buiten

Gegevens

Datum:
12 april 2016
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€15

Organisator

Ondernemend West-Friesland
Telefoon:
0229 - 216 527
E-mail:
welkom@ondernemendwestfriesland.nl

Locatie

Oranje Buiten
Schelphoek 4
Hoorn, Nederland
+ Google Maps