Eerste 1,5 meter-event in de regio

Na de persconferentie van premier Rutte over de verdere versoepeling van de coronaregels komt Ondernemend West-Friesland met een eerste hybride 1,5 meter-bijeenkomst voor ondernemers. Op woensdag 1 juli komen ongeveer 100 mensen bij elkaar om te praten over hoe de regio West-Friesland intelligent uit de lockdown komt. Het programma wordt ook live uitgezonden op internet via de Facebookpagina van Westfrieslandinbedrijf.

Aan tafel op gepaste afstand van presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) onder andere Hans Huibers van de Westfriese Bedrijvengroep, Ben Tap van RPAnhn en Ronald Bleeker van Rabobank. Wat kunnen zij voor ondernemers doen? Verder kersverse coronamanager Jan Rosier over zijn rol de komende maanden en natuurlijk de vraag hoe de gemeente ondernemers helpt. Rob Baltus van Koninklijke Horeca Nederland vertelt over de eerste ervaringen uit de horeca na corona. Ook het initiatief doneereenmondjekapje.nl van Lars Fasten komt aan bod. Een idee aan de keukentafel waar ruim 650.000 euro voor de zorg mee werd opgehaald. Tenslotte een vrolijk tintje door medewerking van Milo Berlijn die de coronaregels op een wel heel creatieve manier belicht.

De bijeenkomst is 1 juli van 14:00 uur tot 16:00 uur in HUBB Hoorn aan het Dampten 16 in Hoorn. Toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk via www.uitdelockdown.nl. De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door WBG, Rabobank, RPAnhn, stichting Help de helden en Omnyacc.

Rabobank 1,5 meter award

Op deze bijeenkomst staat en zit iedereen volgens de coronaregels op 1,5 meter van elkaar. Een afstand die nieuwe ideeën opleverde. Er wordt dan ook een prijs uitgeloofd voor de ondernemer die de meest originele oplossing heeft bedacht voor de 1,5 meter-economie. Drie ondernemers mogen hun idee in 1 minuut pitchen voor een deskundige jury. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar een Hoornse broeder van 1,5 meter die gemaakt is door leerlingen van SG Newton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.