Bijzonder toeristisch seizoen door Halve Maen

De komst van het VOC-schip Halve Maen is een enorme verrijking van het toeristische aanbod van de regio West-Friesland. Het schip krijgt een vaste ligplaats aan het Oostereiland, ooit de werf van de West-Friese Admiraliteit. Ad Geerdink van het West-Fries Museum vertelt welke kansen de regio kan pakken tijdens de officiële opening van het toeristisch seizoen op 17 maart 2015 in het tweede tv-programma van OndernemendWestFriesland.

In het programma ook aandacht voor de verschillende toeristische platformen in de regio. Jan Moojen van het platform in Enkhuizen ziet mogelijkheden om beter samen te werken. En waarom zouden we als regio het wiel opnieuw gaan uitvinden als we kunnen leren van anderen. Directeur Esther Brasser van Haarlem Marketing vertelt wat de economische opbrengst is van de komst van Het Glazen Huis naar de hoofdstad van Noord-Holland. Wouter de Waal van de VVV Texel neemt de boot naar het vasteland om zijn promotie toe te lichten.

De opening van het toeristisch seizoen begint 17 maart om 15.30 uur in Brasserie Westwoud van de Golfbaan Westwoud, Zittend 19, 1617 KS in Westwoud. Na het tv-programma dat gepresenteerd wordt door Robert-Jan Knook (ANP/BNR) is er een netwerkborrel voor alle gasten.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. De toegang is 29,- euro ex btw.

Heb jij ook iets unieks dat toeristen naar West-Friesland kan trekken. Dan kun je onderdeel uitmaken van het tv-programma. Mail je idee of product naar welkom@ondernemendwestfriesland.nl en wie weet praat je straks mee in de uitzending.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.