Bedrijfsfruit tegen ziekteverzuim

Bedrijfsfruit voor lager ziekteverzuim

Iemand die elke dag vers fruit eet is productiever en helderder van geest. Daardoor verbetert de werksfeer en dat is weer goed voor een lager ziekteverzuim. Met die slogan introduceert het nieuwe bedrijf Fruitweek ‘bedrijfsfruit’, dat bovendien fiscaal aftrekbaar is. Een nieuw concept van Patrik en Evelina Zinger dat ze komen toelichten tijdens  MijnWestFriesland2015 op 30 januari 2015 voor de televisiecamera’s van OndernemendWestFriesland onder leiding van presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR).

Andere gasten die aanschuiven zijn directeur Arjan Smit van de Rabobank. “Het gaat om kansen zien, samen kunnen we de regio laten bloeien en versterken”, zegt Smit. Ook Gert van der Valk van het gelijknamige hotel komt uitleggen waarom ondernemers in West-Friesland bij hem aan het goede adres zijn. We voelen Onno van Veldhuizen (burgemeester gemeente Hoorn) aan de tand over het Pact van West-Friesland en de voorzitter van SeedValley Jan-Willem Breukink legt uit waarom je eerst moet zaaien om vervolgens te kunnen oogsten.

MijnWestFriesland2015 begint 30 januari om 15.30 uur in het hoofdkantoor van de Rabobank West-Friesland, Graanmarkt 1 in Zwaagdijk en wordt afgesloten met een regionale netwerkborrel.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. De toegang is 29,- euro ex btw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.