Autoshowroom omgetoverd tot televisiestudio

De eerste etage van Toyota Botman in Zwaag wordt vrijdag 5 juni omgetoverd tot een televisiestudio. De eerste aflevering van College Tour West-Friesland staat dan op het programma. Topman Kees Teer van Corendon praat met presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) over de realisatie van het eerste hotel van het bedrijf, in Amsterdam. Een spannend proces dat ook in beeld is gebracht door RTL.

 

Teer komt vertellen hoe het is om in twee totaal verschillende culturen zaken te doen, de Turkse en de Nederlandse. “Het begint al bij duidelijke communicatie en goede vertalingen”, zegt Teer in het RTL programma Van Luchtkasteel tot Droomhotel. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij de topman van Corendon. En natuurlijk komt het pronkstuk van het hotel aan bod, de hotelsuite met de cockpit van een Boeing.

Het programma College Tour West-Friesland begint 5 juni om 15.30 uur in de showroom van Toyota Botman aan de Marowijne 31, 1689 AR in Zwaag. Na de opname van het tv-programma is er een netwerkborrel. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan. De toegang is 29,- euro ex btw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.