Alkmaar intelligent uit de lockdown

Na de persconferentie van premier Rutte over de verdere versoepeling van de coronaregels komt AlkmaarInZaken met een eerste hybride bijeenkomst voor ondernemers. Op woensdag 1 juli komen ongeveer 100 mensen op 1,5 meter bij elkaar om te praten over hoe de regio Alkmaar intelligent uit de lockdown komt. Het programma wordt ook live uitgezonden via de kanalen van Alkmaar Centraal.

Op de bank op gepaste afstand van presentatoren Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Ger Welbers (Alkmaar Marketing) onder andere burgemeester Piet Bruinooge over zijn cruciale rol als voorzitter van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Horecaman Peter Visser over de eerste ervaringen van de horeca in de 1,5 meter-economie. Verder Hans van de Leygraaf van Alkmaars Bolwerk en Rob Niele van Ondernemend Alkmaar met tips voor ondernemers. Voorzitter Farzad Ghaus van de Beoordelingscommissie Stimuleringsfonds Alkmaar licht toe welke criteria er zijn voor het financieel ondersteunen van initiatieven en projecten die de economie van de stad stimuleren. Ook Ben Tap van RPAnhn schuift aan met zijn toekomstvisie voor samenwerken in de regio. Tenslotte krijgt de bijeenkomst een vrolijk tintje door medewerking van Milo Berlijn die de coronaregels op een wel heel creatieve manier belicht.

De bijeenkomst is 1 juli van 19:00 uur tot 21:30 uur in Hal25 aan de Pettemerstraat 15 in Alkmaar. Toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk via www.uitdelockdown.nl. De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Alkmaar, Rabobank, RPAnhn en Alkmaar Marketing.

Aanmelden

[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]